hout-kunststof-kozijnen

Aluminium kozijnen Limburg

aluminium kozijnen LimburgOp zoek naar sterke kozijnen voor uw woning, bedrijf of ander pand die er tegelijkertijd zeer elegant uitzien? Zoek dan niet verder! Voor deze en nog veel meer voordelen zijn aluminium kozijnen de beste optie voor u. Aluminium kozijnen staan bekend om de veelzijdigheid. Niet alleen particulieren, maar ook architecten en bedrijven zijn fan van de vele mogelijkheden die aluminium kozijnen te bieden hebben. En dit is natuurlijk niet voor niks: de lange levensduur, het geringe onderhoud, de hoge stabiliteit en de vele mogelijke kleurvarianten zorgen voor onbegrensde toepassingsmogelijkheden. Ook u uit Limburg bieden wij graag deze aluminium kozijnen aan.

Kura B.V. biedt u in Limburg met HEROAL aluminium kozijnen, kozijnen van zeer hoge kwaliteit. Met het verdiepte blokprofiel met een inbouwdiepte van 125 millimeter zien de aluminium kozijnen van HEROAL er mooi uit en kunnen de kozijnen worden uitgevoerd met inbraak werend SKG gekeurd beslag, conform het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Voordelen van aluminium kozijnen in Limburg

Aluminium kozijnen zijn natuurlijk niet zomaar de favoriete keuze van architecten, bedrijven en particulieren. Er zitten veel voordelen aan aluminium kozijnen. Denk hierbij aan:

 • Sterk materiaal: aluminium is een stevig en vormvast materiaal en daarnaast inbraak- en brandwerend: wat wilt u nog meer?
 • Minder energiekosten: tegenwoordig worden alle aluminium kozijnen uitgevoerd met een thermische onderbreking/ Deze isolerende schuim of isolatie strip zorgt voor een goede isolatiewaarde van het kozijn;
 • Zeer duurzaam, milieuvriendelijk en recyclebaar: aluminium is een materiaal dat volledig kan worden hergebruikt. Indien u voor gerecyclede aluminium kozijnen kiest, draagt u uw steentje bij aan een beter milieu;
 • Onderhoudsarm: aluminium kozijnen zijn vochtbestendig en trekken ook geen stof en vuil aan. Aluminium kozijnen kunnen niet rotten en bovendien zijn aluminium kozijnen kleurvast.

Waarom aluminium kozijnen in Limburg bij Kura?

Bij Kura bieden wij vele kleurvarianten aan voor uw aluminium kozijnen. Bovendien kunnen de aluminium kozijnen, zowel normaal als verdiept, worden uitgevoerd met inbraakwerend SKG gekeurd beslag conform het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ook het plaatsen van de aluminium kozijnen doet Kura BV bij u in Limburg uiterst professioneel. Kura is koploper in levering, uitvoering en advies op het gebied van aluminium kozijnen. Als u voor ons kiest, kiest u voor uitgebreide ervaring en deskundigheid.

Meer informatie over aluminium kozijnen Limburg

Contact met één van de Kura BV vestigingen: Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over aluminium kozijnen in Limburg, dan kunt u contact opnemen via het contactformulier, een e-mail sturen naar info@kura.nl of bellen naar het telefoonnummer van de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact

  Een offerte aanvragen kan uitsluitend via een showroombezoek op afspraak
  Aanvragen per e-mail kunnen wij i.v.m. drukte momenteel niet verwerken.

  BerichtNeem contact met mij op voor een offerte

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Een offerte aanvragen kan uitsluitend via een showroombezoek op afspraak
  Aanvragen per e-mail kunnen wij i.v.m. drukte momenteel niet verwerken.

  Wat klanten over ons zeggen