Deuren Born

Deuren BornVindt u uw oude deur niet meer zo mooi of bent u aan vervanging toe? Bij Kura B.V bent u aan het juiste adres voor mooie en sterke voordeuren, die een goede indruk op uw gasten en voorbijgangers achter zullen laten! De voordeur is natuurlijk wel het visitekaartje van uw huis en het is dus belangrijk dat uw voordeur er mooi en goed onderhouden uitziet. Door de kunststof voordeuren van Kura bent u verzekerd van een mooie voordeur in Born met een lange levensduur.

Bij Kura heeft veiligheid de hoogste prioriteit. Wij gaan daarom tot het uiterste om uw veiligheid zo goed mogelijk te waarborgen. Door ons uitgebreide assortiment aan inbraak werende producten kunnen wij u en uw huis goed beveiligen. Bij ons vindt u niet alleen het standaard hakenslot SKG klasse 2, maar ook andere producten zoals een geïntegreerde kierstandhouder. Dit sluitwerk zorgt ervoor dat de deur op een kier kan blijven staan. Deze veilheidsmaatregel is niet alleen zeer functioneel, maar ziet er ook nog eens elegant uit. Uiteraard zijn al onze inbraak werende producten conform de richtlijnen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Wat wilt u nog meer?

Waarom deuren Born van en door Kura?

Wanneer u onze showroom binnenloopt, zult u versteld staan van ons uitgebreide assortiment aan deuren. Bent u op zoek naar een traditionele, mooie deur of toch liever naar een model dat je niet in iedere straat aantreft? Bij Kura is er altijd wel een deur die past bij uw wensen, woonstijl én budget.

Ook voor het plaatsen van uw deur in Born zal Kura professioneel voor u uitvoeren. Kura is koploper in levering, uitvoering en advies op het gebied van deuren in Born . Als u voor ons kiest, kiest u voor uitgebreide ervaring en deskundigheid.

Meer informatie over deuren in Born

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over deuren in Born , dan kunt u contact opnemen via het contactformulier, een e-mail sturen naar info@kura.nl of bellen naar het telefoonnummer van de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact

  Een offerte aanvragen kan uitsluitend via een showroombezoek op afspraak
  Aanvragen per e-mail kunnen wij i.v.m. drukte momenteel niet verwerken.

  BerichtNeem contact met mij op voor een offerte

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Een offerte aanvragen kan uitsluitend via een showroombezoek op afspraak
  Aanvragen per e-mail kunnen wij i.v.m. drukte momenteel niet verwerken.


  Wat klanten over ons zeggen