Deuren Nieuw-Lekkerland

deuren Nieuw-LekkerlandDe voordeur is als het ware het visitekaartje van uw huis. Kura biedt u in Nieuw-Lekkerland voordeuren, die naast elegant ook van goede kwaliteit is. Bij Kura B.V bent u aan het juiste adres voor mooie en sterke voordeuren, die zeker weten een goede indruk op uw gasten en voorbijgangers achter zullen laten! Veiligheid gaat boven alles. Vandaar dat Kura u graag helpt met het voorkomen van inbraak. Wij hebben alle mogelijkheden in huis om uw voordeur in Nieuw-Lekkerland zo inbraak-proof mogelijk te maken.

Bij ons vindt u standaard het hakenslot SKG klasse 2. Maar wij gaan nog veel verder dan dat: zo kunt u bij ons ook terecht voor een geïntegreerde kierstandhouder. Dit sluitwerk zorgt ervoor dat de deur op een kier kan blijven staan en is naast zeer functioneel ook nog eens erg elegant. Uiteraard zijn al onze inbraak werende producten conform de richtlijnen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Waarom deuren in Nieuw-Lekkerland van en door Kura?

Er zijn nergens zoveel keuzemogelijkheden in voordeuren als bij Kura. Wij beschikken over exclusieve modellen die u niet in iedere straat zult aantreffen. Mocht u nu op zoek zijn naar een mooie, traditionele deur of een juist wat originelere deur, bij Kura is er altijd wel een deur die past bij uw wensen, woonstijl én budget.

Ook voor het vakkundig laten hangen van uw deuren in Nieuw-Lekkerland kunt u bij ons terecht. Kura is koploper in levering, uitvoering en advies op het gebied van deuren in Nieuw-Lekkerland . Als u voor ons kiest, kiest u voor uitgebreide ervaring en deskundigheid.

Meer informatie over deuren Nieuw-Lekkerland

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over deuren in Nieuw-Lekkerland , dan kunt u contact opnemen via het contactformulier, een e-mail sturen naar info@kura.nl of bellen naar het telefoonnummer van de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact

Een offerte aanvragen kan uitsluitend via een showroombezoek op afspraak
Aanvragen per e-mail kunnen wij i.v.m. drukte momenteel niet verwerken.

BerichtNeem contact met mij op voor een offerte

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

Een offerte aanvragen kan uitsluitend via een showroombezoek op afspraak
Aanvragen per e-mail kunnen wij i.v.m. drukte momenteel niet verwerken.


Wat klanten over ons zeggen