hout-kunststof-kozijnen

Kozijnen Dordrecht

Kozijnen DordrechtWoont u in,of in de buurt van Dordrecht en heeft u kozijnen die aan vervanging toe zijn? Begin met het vervangen van uw kozijnen! Het is natuurlijk wel zo mooi als uw kozijnen er strak en stevig uitzien. U bent bij Kura B.V. aan het juiste adres voor kozijnen Dordrecht!

Bij ons kunt u terecht voor onder andere aluminium kozijnen, kunststof kozijnen en houten kozijnen. Dat allemaal voor de beste prijs kwaliteit verhouding in Dordrecht en omstreken. Ook voor het aanbrengen van de kozijnen in Dordrecht vindt u in Kura BV een geschikte partner. Sinds de oprichting in 1978 hebben wij vele klanten geholpen door onze efficiënte plan van aanpak, onze deskundigheid en staan wij bekend om onze klantvriendelijkheid en service.

Soorten kozijnen in Dordrecht

Er zijn kozijnen van verschillende materialen beschikbaar. Het is natuurlijk het mooiste als het materiaal van de kozijnen perfect aansluit bij de woonstijl. Gelukkig is dit geen probleem dankzij het uitgebreide assortiment aan verschillende kleuren en materialen.

Elke soort kozijn heeft zijn eigen voordelen.

 • Kunststof kozijnen: weinig onderhoud, lange levensduur, goede isolatie van zowel kou als geluid. Verkrijgbaar in verschillende kleuren;
 • Houten kozijnen: duurzaam materiaal, huiselijke sfeer en hoge isolatiewaarde;
 • Aluminium kozijnen: weinig onderhoud, sterk materiaal dat lang meegaat, verschillende kleuren mogelijk en geschikt voor grote glasoppervlakten.

Kozijnen Dordrecht | Meer informatie?

Kura B.V is koploper op het gebied van levering, uitvoering en advies op het gebied van alle soorten kozijnen Dordrecht. Gaat u voor Kura, dan kiest u voor kwaliteit,  een goede prijs en klantgerichtheid. Geïnteresseerd in één van onze producten? Neem dan contact op via het contactformulier, stuur een e-mail naar info@kura.nl of bel naar het telefoonnummer van de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact

  Een offerte aanvragen kan uitsluitend via een showroombezoek op afspraak
  Aanvragen per e-mail kunnen wij i.v.m. drukte momenteel niet verwerken.

  BerichtNeem contact met mij op voor een offerte

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Een offerte aanvragen kan uitsluitend via een showroombezoek op afspraak
  Aanvragen per e-mail kunnen wij i.v.m. drukte momenteel niet verwerken.


  Wat klanten over ons zeggen