Offerte

Bezoek onze mooie showroom: Wij werken op afspraak. 

Uiteraard helpen we u graag maar in verband met de huidige drukte kunnen we alleen op afspraak klanten ontvangen. Aanvragen via e-mail kunnen we niet in behandeling nemen. Vriendelijk verzoeken we u om contact met ons op te nemen en een afspraak te plannen voor een bezoek in 1 van onze zeer uitgebreide showrooms. De showrooms zijn veilig ingericht conform de richtlijnen van het RIVM. In de showroom kunnen we u het beste informeren en heeft u de mogelijkheid een keuze te maken uit de verschillende profielsoorten, materialen en kleuren. Als u foto’s en de globale maten van de bestaande situatie meeneemt kunnen we u prima verder helpen. Uiteraard komen wij later zelf de definitieve maten bepalen. Alvast bedankt en hopelijk tot gauw.

Voor het maken van een afspraak met een van onze adviseurs in de showroom kunt u het beste telefonisch contact opnemen.

  • Kura Meerssen 043-3520200
  • Kura Alblasserdam 078-6991699
  • Kura Montfort 0475-542035

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag 09.00-16.30 uur.

Offerte aanvraag : bezoek op locatie en showroombezoek graag op afspraak:

Graag verzorgen wij voor u een offerte.

I.v.m. de huidige enorme drukte kan dat uitsluitend via een afspraak op locatie (bij u thuis) of in onze showroom. Het beste kunt u telefonisch met ons contact opnemen om de afspraak te plannen.

Meerssen 043-3520200
Alblasserdam 078-6991699
Montfort 0475-542035

We vragen u vriendelijk om ook een afspraak te maken als u onze showroom wenst te bezoeken. Dat voorkomt onnodig wachten.

Door de huidige drukte zijn we genoodzaakt om keuzes te maken en kunnen daardoor offerte aanvragen via e-mail helaas niet in behandeling nemen.