Offerte

Bezoek onze mooie showroom: Wij werken op afspraak. Binnenlopen mag, afspraken gaan voor.

Uiteraard helpen we u graag maar in verband met de huidige drukte kunnen we alleen op afspraak klanten ontvangen. Vriendelijk verzoeken we u om contact met ons op te nemen en een afspraak te plannen voor een bezoek in 1 van onze zeer uitgebreide showrooms. In de showroom kunnen we u het beste informeren en heeft u de mogelijkheid een keuze te maken uit de verschillende profielsoorten, materialen en kleuren. Als u foto’s en de globale maten van de bestaande situatie meeneemt kunnen we u prima verder helpen. Uiteraard komen wij later zelf de definitieve maten bepalen. Alvast bedankt en hopelijk tot gauw.

Offerteaanvragen en prijsaanvragen via e-mail kunnen we momenteel helaas niet in behandeling nemen.

Voor het maken van een afspraak met een van onze adviseurs in de showroom kunt u het beste telefonisch contact opnemen.

  • Kura Meerssen 043-3520200
  • Kura Alblasserdam 078-6991699
  • Kura Montfort 0475-542035

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag 8.30-16.30 uur.

Offerte aanvraag : bezoek op locatie en showroombezoek graag op afspraak:

Graag verzorgen wij voor u een offerte.

I.v.m. de huidige enorme drukte kan dat uitsluitend via een afspraak op locatie (bij u thuis) of in onze showroom. Het beste kunt u telefonisch met ons contact opnemen om de afspraak te plannen.

Meerssen 043-3520200
Alblasserdam 078-6991699
Montfort 0475-542035

We vragen u vriendelijk om ook een afspraak te maken als u onze showroom wenst te bezoeken. Dat voorkomt onnodig wachten.

Door de huidige drukte zijn we genoodzaakt om keuzes te maken en kunnen daardoor offerte aanvragen via e-mail helaas niet in behandeling nemen.