Project authentieke kozijnen

“Aangezien wij een jaren 30 huis hebben, met de nog origineel eiken houten ramen met (enkel) glas in lood, wilden wij nieuwe kozijnen met de moderne eigenschappen maar zonder het karakter en uitstraling van ons huis te verliezen.

Wij wilden kunststof kozijnen voor het geringe onderhoud maar dan wel met de uitstraling van een houten kozijn. Na verschillende showrooms te hebben bezocht kwamen we ook bij de ruime showroom van Kura Meerssen terecht.

Hier werden wij vriendelijk ontvangen en zijn door een deskundig adviseur rondgeleid. Deze heeft ons de talloze mogelijkheden laten zien. In de kunststof kozijnen van het type Cube met houtnerf hebben wij uiteindelijk de perfecte match gevonden. 

Aangezien wij geen standaard wit kozijn wilden was de zoektocht naar een geschikte kleur, ondanks de vele mogelijkheden, best moeilijk.

Wij zijn hierin echter heel goed begeleid door de adviseur van Kura. Vergezeld van een kleurenwaaier heeft hij bij ons thuis meegedacht in onze zoektocht naar de perfecte kleur.

Nadat de kleur gekozen was is de werkvoorbereider van Kura uitvoerig komen meten. Aangezien wij getoogde kozijnen (met een boog) wilden was het natuurlijk voor ons spannend of alles zou passen.

Kura heeft ook voor ons de natuurstenen raamdorpels geleverd en gemonteerd.

Met 4 professionele en oplossingsgerichte monteurs zijn de kozijnen (10 stuks) in 3 dagen geplaatst, en alles paste perfect. De vriendelijke monteurs hebben netjes gewerkt en al het afval en oude kozijnen afgevoerd.

Ook de binnenzijde van de kozijnen hebben ze helemaal afgewerkt, daar hebben wij achteraf dus zelf niets meer aan hoeven te doen.

De communicatie met de adviseur, werkvoorbereider en monteurs is zeer goed verlopen.

Wij zijn dus zeer tevreden over Kura Meerssen en het gehele proces vanaf offerte tot en met oplevering, en zullen hun ook zeker aanbevelen bij anderen”

 

Familie Didderen, Eijsden