Schuifpuien

Maak uw woonkamer en tuin of terras tot één geheel met een kunststof schuifpui van KURA. Wij bieden u kunststof hefschuifdeuren met een groot glasoppervlak, voor een maximaal ruimtelijk effect. Tel hierbij het geruisloze en lichte loopsysteem van onze deuren op en u krijgt een schuifpui die zijn gelijke niet kent.

Veelzijdig en veilig

Schuifdeuren van KURA kennen vrijwel onbegrensde mogelijkheden. De toepassing van HAUTAU of GU hang- en sluitwerk en het gebruik van stalen en aluminium constructies, geven u de zekerheid dat u bij KURA een kwalitatief hoogwaardige schuifpui krijgt. En dat niet alleen: veiligheid is natuurlijk een vereiste. Vandaar dat de schuifdeuren van KURA zijn voorzien van meerdere sluitnokken, een afsluitbare binnengreep en een uittilbeveiliging. Samen zorgen deze toepassingen voor een perfect inbraakvertragend geheel.

HR Glas

KURA gebruikt standaard hoogrendementsbeglazing HR++ , dit staat garant voor zeer goede isolatiewaarde en het werkt ook comfort verhogend.

Daarnaast zijn veel typen structuurbeglazing zoals mat (satijn) of gestraald glas met uw huisnummer of naam mogelijk en glas in lood hoort daarbij uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Ventilatieroosters

Ventileren is enorm belangrijk voor uw gezondheid. We douchen, wassen en koken veel en brengen daarmee veel vochtige lucht in de woning. Deze vochtige lucht wordt afgevoerd door de natuurlijke ventilatie bij gebruik van ventilatieroosters. Daarnaast levert het ook wat op; want droge lucht stook je nu eenmaal sneller warm, een leuke bijkomstigheid.

Aluminium en/of kunststof hefschuifdeuren zijn te vervaardigen tot meer dan zes meter breed en drie meter hoog, zonder kwaliteitsverlies. De onderhoudsvriendelijke aluminium onderdorpel kan in de vloer geplaatst worden, zodat een gevaarlijke opstap vermeden wordt. De tweedelige en vierdelige combinaties kunnen voor bijna vijftig procent geopend worden en de driedelige aluminium hefschuifdeur zelfs voor meer dan zestig procent!