Voordeuren

Zeer ruime showroom met méér dan 20 showmodellen in onze showroom in Montfort. Kom dat zien!

De voordeur is het visitekaartje van uw huis. Er zijn nergens zoveel keuzemogelijkheden in voordeuren als bij KURA. Wij beschikken over exclusieve modellen die u niet in elke straat zult aantreffen.

Kunststof voordeuren

Neem nu het nieuwe type kunststof voordeur: vrijwel niet te onderscheiden van een houten voordeur. Door het vleugeloverdekkend systeem krijgt de deur een authentieke aanblik. Net als bij een houten deur, sluit het voordeurpaneel direct aan op het kozijn. En als u kiest voor een kunststof kozijn met houtverbinding in de hoeken, dan is de gelijkenis met een houten deur helemaal treffend.

Voordeuren
Authentieke look and feel

KURA biedt u de mogelijkheid om de onderdorpel van uw voordeur te vervangen voor een geheel nieuwe hardstenen dorpel. Zo krijgt uw voordeur de bestpassende en mooiste deuraansluiting. Het resultaat? Een authentieke look and feel voor uw voordeur!

Extra inbraakwerend hang- en sluitwerk

Veiligheid gaat boven alles. Vandaar dat KURA de beste mogelijkheden in huis heeft om uw voordeur inbraakproof te maken. Natuurlijk, bij ons vindt u het standaard hakenslot SKG Klasse 2. En uiteraard volledig conform de richtlijnen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Direct contact

  Een offerte aanvragen kan uitsluitend via een showroombezoek op afspraak
  Aanvragen per e-mail kunnen wij i.v.m. drukte momenteel niet verwerken.

  BerichtNeem contact met mij op voor een offerte

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Een offerte aanvragen kan uitsluitend via een showroombezoek op afspraak
  Aanvragen per e-mail kunnen wij i.v.m. drukte momenteel niet verwerken.


  Relevante projecten

  Wat klanten over ons zeggen